Disclaimer

Het Patiëntenplatform Urticaria is onafhankelijk en heeft geen commerciële doeleinden. Het is via het patiëntenplatform niet mogelijk om medisch advies te verkrijgen in de vorm van een consult of medicijnen te bestellen. Het platform is geen juridische entiteit en kan als zodanig geen patiënten vertegenwoordigen. Er is bovendien geen sprake van lidmaatschap en het patiëntenplatform heeft geen verenigingsstructuur. De opstart en initiële website zijn in 2014 mede mogelijk gemaakt door een (sponsor)bijdrage vanuit Novartis, aan de website bouwer en rechten vrij aankopen van afbeeldingen. Novartis heeft geen enkele zeggenschap over inhoud, plaatsing, of publicaties op de website. Sinds 2015 is dit een particulier en vrijwilligers initiatief. Informatie voorziening komt uit de daarvoor beschikbare media en databases.

De redactie van het Patiëntenplatform Urticaria (urticaria.nl) streeft er naar de beschikbare informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk samen te stellen en te onderhouden. Het Patiëntenplatform Urticaria staat niet in voor de actualiteit, volledigheid en medische correctheid van de informatie op urticaria.nl. De informatie beschikbaar op urticaria.nl is bedoeld ter informatie, bijvoorbeeld om uzelf in te lezen voordat u uw huisarts of specialist raadpleegt. De inhoud is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies. U moet ook nooit een behandeling staken of zelfstandig aanpassen zonder overleg met uw arts.

Het gebruik van de beschikbare informatie op urticaria.nl en eventuele beslissingen, die u op basis van deze informatie neemt, is voor uw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast kan urticaria.nl links of verwijzingen bevatten naar websites van derden. Het Patiëntenplatform Urticaria (urticaria.nl) is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van de websites van derden of voor de privacybescherming op die websites. Het staat u vrij om artikelen of onderwerpen aan te dragen die bijdragen aan de informatie voorziening voor patiënten.
Na controle van relevantie en validatie van de data, kunnen we dan een item plaatsen op de website. Mail deze naar info@urticaria.nl